Lajme nga Bota

Spanja miraton vaksinimin anti-covid për fëmijët mbi 5 vjeç

Spanja miraton vaksinimin anti-covid për fëmijët mbi 5

Spanja tashmë renditet në vendet që kanë miratuar vaksinimin anti-Covid për fëmijët mbi 5 vjeç.

Ky vendim vjen pas një rekomandimi nga Rregullatori Europian i Shëndetësisë në fund të muajit të kaluar.

Vaksinimi i fëmijëve dhe të rinjve, të cilët padashur mund ta transmetojnë virusin tek të tjerët, konsiderohet një hap kritik për të mbajtur në kontroll pandeminë.

Tiranapost.al