Lajme nga Bota

Tajlanda do të heqë pothuajse të gjitha rregullat e hyrjes për turistët

Tajlanda do të heqë pothuajse të gjitha rregullat e hyrjes

Nga 1 korriku, udhëtimi në Tajlandë do të bëhet shumë më i lehtë.

Vendi po heq pothuajse të gjitha rregullat e hyrjes, duke përfshirë kërkesën që vizitorët e huaj të kenë 10,000 dollarë (9,325 €) sigurim shëndetësor të udhëtimit.

Tajlanda do të heqë pothuajse të gjitha rregullat e hyrjes

Vizitorëve ndërkombëtarë do t'u duhet vetëm prova e vaksinimit ose një test negativ për COVID për të hyrë në vend.

Tajlanda do të heqë pothuajse të gjitha rregullat e hyrjes

Testi do të duhet të kryhet brenda 72 orëve nga udhëtimi dhe mund të jetë ose një PCR ose një test i shpejtë antigjen i certifikuar nga një profesionist i kujdesit shëndetësor.