Lajme nga Bota

Tragjedi në Kinë, 7 fëmijë hyjnë në lumë të shpëtojnë shokun dhe mbyten të gjithë

Tragjedi në Kinë, 7 fëmijë hyjnë në lumë

Kina është goditur nga një tragjedi. 8 fëmijë kanë humbur jetën në Mixin. Pasi shoku i tyre ka hyrë në lumë të lahet, por nuk ka dalë më, 7 fëmijët e tjerë janë hedhur për ta ndihmuar. Asnjëri prej tyre nuk doli më gjallë prej andej.

Të gjithë ishin më të vegjël se 14 vjeç.

Sado të ketë në thelb altruizmin, historia mbetet tragjike për 8 familjet e tyre.