Lajme nga Bota

Trump kërkon të shtyjë zgjedhjet e nëntorit

Trump kërkon të shtyjë zgjedhjet e nëntorit

“Me votimin universal me postë, zgjedhjet e 2020-ës do të jenë më të padrejtat dhe të pasaktat në histori”, ka thënë Trump në një status në Twitter.

Nuk tha diçka konkrete, por përmendi mashtrimet e mundshme që mund të bëhen përmes postës elektronike.

“Do të jenë një turp i madh për Shtetet e Bashkuara. Duhet t`i shtyjmë zgjedhjet derisa njerëzit të mund të votojnë siç duhet dhe të jenë të sigurt”, ka thënë Presidenti i SHBA-së që lufton për një mandat të dytë.

Përballë ka kandidatin e Partisë Demokratike, Joe Biden.

*Burimi BBC