Lajme nga Bota

Trump: Nëse rizgjidhem President, do të tërheq trupat amerikanë nga shumë vende

Trump: Nëse rizgjidhem President, do të tërheq trupat
Donald Trump është zotuar se do të tërheqë trupat amerikanë nga shumë vende, nëse ri-zgjidhet.

“Trupat tona i mbrojnë, ndërsa ata nuk na paguajnë pothuajse asgjë… Shumë prej tyre na urrejnë, por ne i mbrojmë ata”.


Trump shtoi se trupat amerikane do të kthehen menjëherë në shtëpi dhe se Shtetet e Bashkuara nuk do të shpenzojnë para në këto vende, pa dhënë detaje.