Lajme nga Bota

Trupat e dhuruar për studime shkencore janë ngrënë nga minjtë. Ngjarja që po trondit Francën

Trupat e dhuruar për studime shkencore janë ngrënë nga

Kanë nisur hetimet pas disa pretendimeve se trupat e dhuruar ndaj një intituti kërkimesh janë lënë të shkujdesur dhe janë ngrënë nga brejtësit.

Sipas raportit të L’Expres ata u gjetën të shpërndarë e një mbi një, si të ishte një varr masiv. Kudo kishte minj dhe aromë të keqe.

Trupat e pajetë ishin dhuruar nga familjarët e tyre për t`iu nënshtruar studimeve të ndryshme, por nuk dihet përse situata ka degraduar në këtë pikë.

Momentalisht qendra është mbyllur.

*Burimi The Guardian