Lajme nga Bota

Ursula von der Leyen ka 7 fëmijë. Fabio Fazio e ngacmon: A ua mban mend emrat të gjithëve?

Ursula von der Leyen ka 7 fëmijë. Fabio Fazio e ngacmon: A ua mban

Presidetja e Komisionit Europian, Ursula von der Leyen, e ftuar në Che Tempo che fa ka folur si rrallëherë për fëmijët e saj. Ka 7. Prezantuesi italian Fabio Fazio e ngacmoi teksa e pyeti: A ua mban mend emrat të gjithëve? Sigurisht iu kthye Ursula von der Leyen, që nisi t`i përmendë të gjithë.


“Sophie, David, Maria Donata, Johanna, Victoria, Gracia dhe Egmont”, thotë ajo teksa qesh.

Ursula von der Leyen ka 7 fëmijë. Fabio Fazio e ngacmon: A ua mban

Më i madhi është David, kurse më e vogla, Gracia.