Lajme nga Bota

Vetëm Michelle Obama mund të fitojë përballë Trump, sipas një sondazhi të ri

Vetëm Michelle Obama mund të fitojë përballë Trump,

Sipas një sondazhi të ri, e vetmja kandidate e mundshme që mund të fitojë përballë Donald Trump në zgjedhjet presidenciale, është Michelle Obama. Ish-zonja e parë do të mundte Trumpin me dhjetë pikë, sipas një sondazhi të Reuters dhe Ipsos.

Mbështetja për zonjën Obama u rrit pavarësisht se ajo më parë kishte përjashtuar mundësinë e kandidimit.

50 për qind thanë se do të votonin për zonjën Obama, ndërsa vetëm 39 për qind thanë Trump.


Favoritët për të marrë drejtimin nga Biden nëse ai largohet, si Kamala Harris ose Gavin Newsom, u anketuan dukshëm më ulët se Trump.