Lajme nga Bota

Vittorio Sgarbi-n e zë gjumi në funeralin e shokut

Vittorio Sgarbi-n e zë gjumi në funeralin e shokut

Teksa mbahej fjalimi në ndër të Giorgio Napolitanos, politikani dhe kritiku i artit Vittorio Sgarbi mori një sy gjumë.
Ai ishte ulur në një nga stolat, duke përfaqësuar Ministrinë e Kulturës.

Fjalimin po e mbante Kardinali Ravasi, duke iu referuar thënieve nga Thomas Mann dhe Mozart.

Po sigurisht Sgarbi asgjë nuk dëgjoi. Në fund u zgjuat nga duartrokitjet dhe iu bashkua atyre për respekt.