Lajme nga Bota

Zv.Presidentja e Joe Biden kushdo qoftë, do jetë grua

Zv.Presidentja e Joe Biden kushdo qoftë, do jetë grua

Joe Biden është në kërkim të krahut të tij të djathtë, njeriut që do t`i qëndrojë përkrah këto zgjedhje dhe që do bëhet zv.president nëse ai do jetë presidenti i ardhshëm i Amerikës. Dhe të gjitha kandidatet e mundshme e mundshme janë gra.

Zv.Presidentja e Joe Biden kushdo qoftë, do jetë grua
Joe Biden

12 gra, përfshirë Kamala Harris, Elizabeth Warren, Keisha Lance Bottoms dhe Val Demings. Të gjitha CV-të e tyre po shqyrtohen nga Biden dhe stafi i tij.

Fituesja do shpallet në 1 gusht.

*Burimi New York Times