LAJME

Blogerët e famshëm: 5 qytete që do ndiheni si në përrallë në Europë. Brenda një qytet shqiptar i tillë

Blogerët e famshëm: 5 qytete që do ndiheni si në

Hannah & Nick, dy blogerë të njohur të udhëtimeve kanë përzgjedhur 5 prej qyteteve europiane që i kanë vizituar vetë dhe ku përshkruajnë se janë ndier si në përrallë.

Në këtë trip ata kanë përzgjedhur edhe qytetin e bukur të Gjirokastrës bashkë me 4 qytete të tjera fantastike si Ronda në Spanjë, Gubbio, Itali, Beunac et Cazenac, Francë dhe Evora, Portugali.

Hannah dhe Nick janë një çift që udhëtojnë së bashku nëpër botë. Ata kanë krijuar dhe mjaft video udhëtimesh në kanalin e tyre në YouTube.