VIDEO

Lamtumirë Barack Obama!

Lamtumirë Barack Obama!

Erdhi momenti i fundit të presidencës së Barack Obamës. Nuk do jetë më ai që do shfaqet i buzëqeshur në derën Shtëpisë së Bardhë. Gjatë gjithë këtyre viteve Obama dhe gruaja e tij, Michelle Obama kanë lënë pas shprehje, histori, udhëtime, festime dhe ngjarje nga më emocionueset.

Duket se disa media të huaja janë prekur nga largimi i Obamës si president i SHBA-ve pasi sot është pikërisht dita e betimit të Donald Trump si presidenti i ri i SHBA-ve. Huffington Post ka tërhequr vëmendjen me një një titull  Fundi, referuar Obamës me një foto të zezë të Obamës nga pjesa mbrapa.

Le të shikojmë disa nga momentet më emocionuese të Obamës, duke kënduar kërcyër, prekur,  lotuar dhe ndihmuar… Për një gjë është e sigurt: Barack Obama do mbahet mend gjatë.. Lamtumirë Barack Obama!