Aktualitet

Video/ Lideri suprem i Iranit për Shqipërinë: Një vend i vogël europian dhe i mbrapshtë që strehoi tradhtarët

Video/ Lideri suprem i Iranit për Shqipërinë: Një vend i

Nuk e përmend me emër, por muxhahedinët janë strehuar në Shqipëri dhe vendi i vogël europain është Shqipëria, ne, edhe pse udhëheqësi suprem i Iranit, Ali Khamenei, nuk e përmend nominalisht. Gjuha kërcënuese ka qenë fillimisht për SHBA-të dhe për të gjithë aleatët, në pjesën për Shqipërinë ai përdor këtë përshkrim:

"Një vend i vogël europian, shumë i vogël dhe shumë i mbrapshtë ka bërë komplot me SHBA dhe tradhtarët e MEK kundër Iranit".

Gjatë fjalimit të tij ai shtoi se tradhtarët e shtetit të ardhur nga jashtë, organizuan protesta në Iran dhe kishin për qëllim sabotimin e Republikës.

https://www.youtube.com/watch?v=x_jT45zP82Q&feature=youtu.be

/ Tiranapost.al

http://www.tiranapost.al/shqiperia-vend-i-mbrapshte-meta-i-pergjigjet-udheheqesit-te-iranit-jemi-demokratik-perkrah-amerikes-dhe-nato-s/