SPORT

Luiza Gega na bënë sërish krenarë, fiton në Shkup

Luiza Gega na bënë sërish krenarë, fiton në Shkup

Luiza Gega fitoi në garën e 3.000 m me pengesa në Ligën e 3-të të turneut kontinental të Atletikës, që po mbahet në Shkup.

Atletja shqiptare arriti ta përfundonte për 9 minuta 25 sekonda garën dhe ishte e vetmja që e përfundoi në 10 minuata.

Gara u mbajt në Shkup të Maqedonisë së Veriut, ndërsa pak më herët njoftoi se do të marrë pjesë në lojërat olimpike “Tokyo 2020”./ Tiranapost.al

https://www.instagram.com/p/B1BhXukAzZU/