Aktualitet

Lulishte e re për banorët e rrugës Jordan Misja

Banorët e bllokut të pallateve në fund të rrugës “Jordan Misja” kanë tashmë një shesh të ri të liruar tërësisht nga plehrat dhe mbetjet inertet të cilat kishin zaptuar këtë hapësirë.

Mjetet e pastrimit të Bashkisë së Tiranës iu përgjigjën në kohë shqetësimit të qytetarëve duke larguar këto ditë grumbullin e mbetjeve dhe duka ia kthyer atë fëmijëve.

Por më lajmi i mirë vjen tani. Shumë shpejt, kjo hapësirë publike pritet që të shndërrohet një lulishte dhe një vend çlodhës për të gjithë grupmoshat dhe mbi të gjitha edhe më shumë gjelbërim për të gjithë zonën atyre./ Copyright Tiranapost.al