Showbiz

Mark Zuckerberg feston 16-vjetorin e njohjes me gruan

Mark Zuckerberg feston 16-vjetorin e njohjes me gruan

Mark dhe Priscilla janë takuar plot 16 vjet më parë falë "Facemash", një programi të shkollës që vet Mark kish krijuar. E besoni pse jo, pavarësisht fitimeve që Facebook i ka sjellë, Mark mendon se ky është programi më i mirë që ka krijuar se i solli gruane të cilën ka tashmë dy fëmijë.

The Facebook founder met his wife in 2003 in line for the bathroom at a frat party while they were both undergrads at Harvard University. Zuckerberg’s frat Alpha Epsilon Pi was hosting party and Chan, a sophomore at the time, attended the party. The two pictured in 2007, Priscilla's senior year

"Priscilla është njeriu më i rëndësishëm në jetën time, ndaj dhe Facemash është gjëja më e mirë që kam bërë", tha Mark në një tjetër përvjetor.

*Ky post u përshtat nga dailymail dhe është realizuar nga Fabjola Hije.