Showbiz

Mbylli pushimet në një shishkë. Spërkatu me parfumet e verës dhe nuhati gjithë vitin

Mbylli pushimet në një shishkë. Spërkatu me parfumet e

Parfumet që shkojnë me detin, edhe pasi vera ka mbaruar kanë aftësinë të të kujtojnë aromat e kripës, erës dhe valëve që thyhen mbi shkëmbinj, duke rikrijuar atmosferën e pushimeve përmes kujtesës së nuhatjes

Për këtë arsye, aromat me përmbajtje ujore janë aromat më fantastike për verën, të cilat zgjidhen për të përjetuar në çdo kohë, kujtimet e ditëve në bregdet. Propozimet i ke në galeri. Këto janë parfumet e verës të krijuara nga shtëpitë e famshme të modës./Tiranapost.al