Aktualitet

Me ndryshimin e ri të Whatsapp-it mund ta gdhish gjithë natën duke folur

Me ndryshimin e ri të Whatsapp-it mund ta gdhish gjithë natën

Ndryshimin e ri të Whatsapp-it do ta shijojnë të gjithë, sidomos ata që e përdorin më shumë në orët e mbrëmjes këtë aplikacion.Illustration for article titled How to Turn On WhatsApps New Dark Mode

Ashtu si Messenger-i dhe Instagrami, edhe Whatsapp ofron versionin “Dark Mode”, pra “errësirë” për të mos dëmtuar sytë nga drita, por edhe për të kursyer baterinë e telefonit.

Ky opsion mund të përdoret në sistemet Android Beta 2.20.13 dhe të aktivizohet në “Battery Saver Settings”.

Ndërkohë që ende nuk ka asnjë informacion nga kompania nëse ky version do ofrohet edhe në iOS.

*Ky post u përshtat nga Lifehacker dhe është realizuar nga Fabjola Hije.