Showbiz

Më në fund ndodhi: Kate dhe William takojnë Archie-n

Më në fund ndodhi: Kate dhe William takojnë Archie-n

Kate dhe William mezi prisnin ta takonin Archie-n, nipin e sapolindur dhe iu desh të kalonte një javë për ta parë. Ata u justifikuan me angazhimet që patën në vende të ndryshme, kurse mediat dhe njerëzit që i ndjekin zhvillimet rreth tyre, dyshuan se po e shtynin sa më shumë të mundeshin për shkak të debateve dhe hatërmbetjeve mes kunatash dhe vëllezërish.

Daily Mail tregon që janë takuar dhe në fund të fundit kjo ka rëndësi. Sido që të kenë qenë punët, një bebe i rregullon marrëdhëniet.

*Ky post u përshtat nga Daily Mail dhe është realizuar nga Fabjola Hije.