VIDEO

Melania Trump shkel protokollin

Melania Trump shkel protokollin

Sipas traditës ish-presidenti Barack Obama dhe ish-zonja e parë Michele Obama përshëndetën presidentin e zgjedhur Donald Trump dhe gruan e tij Melania në Shtëpinë e Bardhë në mëngjesin e ditës kur Trump do bënte betimin si presidenti i 45-të i SHBA-ve.

Melania

Por Melania doli nga makina me një kuti ngjyrë blu e cila ishte një dhuratë për Michelen.

Në momonetin që Melania takoi Obamën u kthye nga Michele dhe duke e takuar i drejton dhuratën Micheles. Michele u vu në siklet, mori dhuratën dhe donte tja linte dy gardianëve por ata nuk duhet të lëvizinin. Pasi e pa Michelen të tensionuar Obama merr dhuratën dhe e fut brenda.

Donald Trump and his wife Melania Trump are greeted by Barack Obama and Michelle Obama, upon arriving at the White House on January 20, 2017 in Washington, DC.

Obama në momentin që mori dhuratën ia kaloi një ndihmësi brenda duke thënë: Prit një sekond. Ne duhet të kujdesemi për protokollin.