Showbiz

Merita e dobësimit të Jonida Vokshit nuk është sekret

Merita e dobësimit të Jonida Vokshit nuk është sekret

Nuk të duhet një peshore të kuptosh që Jonida Vokshi ka arritur peshën ideale. Me një shëtitje në Instagram, në fotot e kohëve të fundit shfaqet shumë më elegante.

https://www.instagram.com/p/B3ry9RTjVcb/

Me bark të sheshtë, me krahë elegante e me më pak faqe. Dhe nuk është e vështirë të zbulosh sekretin. Çelësi i saj është palestra. Jonidës nuk i ndahet shpirti prej atje dhe mirë bën.

https://www.instagram.com/p/BTWKKWelxEX/

https://www.instagram.com/p/BeivNithiOc/

https://www.instagram.com/p/Bjxkhb7BOIh/

https://www.instagram.com/p/BnzFJ4KH-_1/

Jonida nuk i kursen as orët në palestër e as fotot nga atje. Veshur me rrobat e përshtatshme, me flokët kapur, gati për t`u stërvitur.

https://www.instagram.com/p/BPUnJijhXJR/

https://www.instagram.com/p/B3fP3jcjqc7/

https://www.instagram.com/p/BSgw4pZFf3C/

*Ky post u realizua nga Fabjola Hije