Aktualitet

Meta me Delegacionin e Venecias 'gjen fajtorët': Shqipëria nuk do ishte kurrë në këtë situatë nëse...

Meta me Delegacionin e Venecias 'gjen fajtorët': Shqipëria

Pas takimit me delegacionin e Komisionit të Venecias, që ka mbërritur në Tiranë dhe në fund do të japë një opinion për raportin e Komisionit Hetmor siç pretendon PS me shkeljet e presidentit, ku kërkohet edhe shkarkimi i tij, vetë presdienti ka reaguar në një postim në Twitter. Nuk zbulon shumë se çfarë ka biseduar konkretisht me delegacionin e Komisionit, por jep një mesazh për palët politike që për presidentin e kanë futur vendin në një krizë të thellë sepse nuk kanë respektuar rekomandimet e tyre, që në të kaluarën.

“Ndryshe vendi nuk do ishte kurrë në këtë situatë”, shkruan presidenti.

të prisja sot një përfaqësi të . Nëse do ishin respektuar e tyre në të kaluarën, kurrë nuk do të ishte në këtë situatë. /Tiranapost.al. 

 

http://www.tiranapost.al/nga-drejtesia-e-re-tek-ndryshimi-i-sistemit-zgjedhor-ruci-me-komisionin-e-venecias-gjiknuri-me-ambasadorin-gjerman/