Modë

10 çantat që shoqëruan vipat në pushime

10 çantat që shoqëruan vipat në pushime

Çantat e sezonit të verës ishin të llojeve të ndryshme, përmasave të ndryshme, ngjyrave dhe gjeometrive të shumëllojshme. Ndër modelet më të pëlqyera nga të famshmit në këtë verë ishte Cagole nga Balenciaga dhe Cleo nga Prada. Po edhe klasiket e pazarit s`mbeten prapa.

10 çantat që shoqëruan vipat në pushime

10 çantat që shoqëruan vipat në pushime

Sa i përket gjeometrive, gjysmëhëna mban kampion. Ajo e Louis Vuitton Loop dhe Fendi.

10 çantat që shoqëruan vipat në pushime

10 çantat që shoqëruan vipat në pushime

10 çantat që shoqëruan vipat në pushime

10 çantat që shoqëruan vipat në pushime

10 çantat që shoqëruan vipat në pushime

10 çantat që shoqëruan vipat në pushime

10 çantat që shoqëruan vipat në pushime

Tiranapost.al