Modë

10 herët kur Kate dhe Meghan shkelën kodin e veshjes

10 herët kur Kate dhe Meghan shkelën kodin e veshjes

Zbulimi i djeshëm se përçarja famëkeqe mes Meghan dhe Kate u ndez nga një palë çorape të fëmijëve tregon se, protokolli i veshjes është një gjë me shumë rëndësi në botën mbretërore.

Mediat raportuan dje se, Meghan e mërziti Kate për këmbënguljen e saj që Princesha Charlotte të shkonte pa çorape në dasmën e saj dhe kjo nuk ishte hera e parë që ish-aktorja ka shkelur librin e rregullave.

Meghan ka treguar shpesh se nuk dëshiron që të bindet rregullave, që ndoshta sipas saj mund të jenë pa sens. Po ashtu edhe Kate mund të ketë bërë ndonjë shkelje tek-tuk.

1.Gjithmonë duhet të veshin geta

10 herët kur Kate dhe Meghan shkelën kodin e veshjes

2.Nuk duhet të tregojnë këmbët, ndaj fustanet duhet të jenë deri në gju

10 herët kur Kate dhe Meghan shkelën kodin e veshjes

3.Duhet të mbajnë kapele për eventet zyrtare

10 herët kur Kate dhe Meghan shkelën kodin e veshjes

4.Ngjyra e manikyrit duhet të jetë gjithmonë bezhë

10 herët kur Kate dhe Meghan shkelën kodin e veshjes

5.Nuk duhet të mbajnë çantë të madhe

10 herët kur Kate dhe Meghan shkelën kodin e veshjes

6.Nuk duhet të ‘çalojnë’ me taka shumë të larta, ndaj duhet të zgjedhin taka nën 15 cm

10 herët kur Kate dhe Meghan shkelën kodin e veshjes

7.Duhet të mbajnë gjerdan, pasi zhveshja dhe mos mbajtja e bizhuterisë konsiderohet vulgare

10 herët kur Kate dhe Meghan shkelën kodin e veshjes

8.Nuk duhet të veshin rrobat të rrudhosura

10 herët kur Kate dhe Meghan shkelën kodin e veshjes

9.Duhet ta mbajnë gjithmonë pallton veshur

10 herët kur Kate dhe Meghan shkelën kodin e veshjes

10.Nuk duhet t’i kenë flokët e çrregullta

10 herët kur Kate dhe Meghan shkelën kodin e veshjes

/Burimi The Sun