Modë

10 kombinime me fundin e gjatë xhins, që është bërë trend këtë sezon

10 kombinime me fundin e gjatë xhins, që është

Trendet e viteve 90’ po rikthehen dhe fundi i gjatë maxi xhins i Denim është i radhës.

Fatmirësisht, ka shumë opsione për ta blerë, duke përfshirë zgjedhje nga H&M dhe Mango.

Megjithatë, nëse jeni më pak të shqetësuar për blerjet dhe më shumë të interesuar se si ta kombinoni me veshjet më poshtë keni 10 ide.

Me një T-shirt të Bardhë
10 kombinime me fundin e gjatë xhins, që është

Me një xhaketë lëkure

10 kombinime me fundin e gjatë xhins, që është

Me një xhaketë sportive

10 kombinime me fundin e gjatë xhins, që është

Me një xhaketë

10 kombinime me fundin e gjatë xhins, që është

Me atlete

10 kombinime me fundin e gjatë xhins, që është

Me crop xhins

10 kombinime me fundin e gjatë xhins, që është

Me një Crop Top

10 kombinime me fundin e gjatë xhins, që është

Me Shumë Shtresa

10 kombinime me fundin e gjatë xhins, që është

Me një triko

10 kombinime me fundin e gjatë xhins, që është

Me këpucë me taka

10 kombinime me fundin e gjatë xhins, që është