Modë

11 nga filmat më të mirë për t'u parë këtë tetor në kinema

11 nga filmat më të mirë për t'u parë

Nga Harry Styles, në një film biografik të Emily Brontës dhe një romancë me aktorët George Clooney dhe Julia Roberts, ndiqni disa nga propozimet e padiskutueshme të këtij muaji:

1. All That Breathes

11 nga filmat më të mirë për t'u parë

2. Emily

11 nga filmat më të mirë për t'u parë

3. Wendell & Wild

11 nga filmat më të mirë për t'u parë

4. Black Adam

11 nga filmat më të mirë për t'u parë

5. The Banshees of Inisherin

11 nga filmat më të mirë për t'u parë

6. My Policeman

11 nga filmat më të mirë për t'u parë

7. Decision to Leave

11 nga filmat më të mirë për t'u parë

8. Triangle of Sadness

11 nga filmat më të mirë për t'u parë

9. The Lost King

11 nga filmat më të mirë për t'u parë

10. Ticket to Paradise

11 nga filmat më të mirë për t'u parë

11. Amsterdam

11 nga filmat më të mirë për t'u parë