Modë

12 momentet e paharrueshme të stilit të vitit 2022

12 momentet e paharrueshme të stilit të vitit 2022

Nga Kim me fustanin e Marilyn-it te Bella pothuajse e zhveshur, ja cilat ishin momentet më të veçanta të botës së modës për vitin që po mbyllet:

Xhinsi i zbukuruar i Julia Fox

12 momentet e paharrueshme të stilit të vitit 2022

Veshjet Y2K

12 momentet e paharrueshme të stilit të vitit 2022

Fustani i Bella Hadid

12 momentet e paharrueshme të stilit të vitit 2022

Barbiecore

12 momentet e paharrueshme të stilit të vitit 2022

Ariu dhe bluza e bardhë

12 momentet e paharrueshme të stilit të vitit 2022

Second-hand fashion

12 momentet e paharrueshme të stilit të vitit 2022

Me një pëllumb në dorë

12 momentet e paharrueshme të stilit të vitit 2022

Kim Kardashian e veshur me fustanin e Marilyn Monroe

12 momentet e paharrueshme të stilit të vitit 2022

Kroksat

12 momentet e paharrueshme të stilit të vitit 2022

Rishpikja e stilit të maternitetit

12 momentet e paharrueshme të stilit të vitit 2022

Mikro-minifund

12 momentet e paharrueshme të stilit të vitit 2022

Timothée Chalamet me jumpsuit pa kurriz

12 momentet e paharrueshme të stilit të vitit 2022