Modë

14 syzet më të mira të diellit, sipas BAZAAR

14 syzet më të mira të diellit, sipas BAZAAR

Gjetja e syzeve më të mira të diellit është një preferencë personale, e cila kërkon shqyrtim të kujdesshëm të formës së fytyrës dhe preferencave të përgjithshme estetike.

Redaktorët e BAZAAR kanë zgjedhur 14 lloje të syzeve të diellit si ndër më të mirat dhe vijojnë si më poshtë:

Syze dielli Oliver Peoples

14 syzet më të mira të diellit, sipas BAZAAR
Linku për porosi

Velvet 'Zou Bisou'

14 syzet më të mira të diellit, sipas BAZAAR

Linku për porosi

Syze dielli me kornizë drejtkëndore të zbukuruara me kristal-Miu Miu

14 syzet më të mira të diellit, sipas BAZAAR

Linku për porosi

Syze dielli Le Specs Air Heart

14 syzet më të mira të diellit, sipas BAZAAR

Linku për porosi

Elissa Johnson Jane

14 syzet më të mira të diellit, sipas BAZAAR

Linku për porosi

Le Specs Outta Love

14 syzet më të mira të diellit, sipas BAZAAR

Linku për porosi

Ray-Ban Hexagon-Frame Gold-tone

14 syzet më të mira të diellit, sipas BAZAAR

Linku për porosi

Warby Parker Aubrey Narrow

14 syzet më të mira të diellit, sipas BAZAAR

Linku për porosi

Linda Farrrow Nieve

14 syzet më të mira të diellit, sipas BAZAAR

Linku për porosi

Rouje Kurt

14 syzet më të mira të diellit, sipas BAZAAR

Linku për porosi

Warby Parker Carmel

14 syzet më të mira të diellit, sipas BAZAAR

Linku për porosi

Quay Australia

14 syzet më të mira të diellit, sipas BAZAAR

Linku për porosi

14 syzet më të mira të diellit, sipas BAZAAR

Linku për porosi

Retro Super Future Drew Black

14 syzet më të mira të diellit, sipas BAZAAR

Linku për porosi