Modë

20 foto vintage të Jackie Kennedy, ditën që do ishte ditëlindja e saj e 92-të

20 foto vintage të Jackie Kennedy, ditën që do ishte

Më 28 korrik 1929, në Southampton, NY, lindi Jackie Kennedy Onassis. Si gruaja e Presidentit John F. Kennedy, ajo do të mbahet mend përgjithmonë si pjesë e asaj dinastie politike dhe historisë së saj të fitores dhe tragjedisë, por po aq edhe për stilin e saj ikonik. Me kostumet e saj pastel, syzet me përmasa të mëdha dhe veshjet pafundësisht frymëzuese të viteve '70, Kennedy mbetet një shembull i lirisë dhe joshjes sartoriale.

Për të shënuar atë që do të kishte qenë ditëlindja e saj e 92-të dhe për të festuar tërheqjen e saj të përjetshme si një ikonë e modës, Vogue solli disa prej momenteve kryesore në foto të Jackie Kennedy Onassis.

20 foto vintage të Jackie Kennedy, ditën që do ishte

20 foto vintage të Jackie Kennedy, ditën që do ishte

20 foto vintage të Jackie Kennedy, ditën që do ishte

20 foto vintage të Jackie Kennedy, ditën që do ishte

20 foto vintage të Jackie Kennedy, ditën që do ishte

20 foto vintage të Jackie Kennedy, ditën që do ishte

20 foto vintage të Jackie Kennedy, ditën që do ishte

20 foto vintage të Jackie Kennedy, ditën që do ishte

20 foto vintage të Jackie Kennedy, ditën që do ishte

20 foto vintage të Jackie Kennedy, ditën që do ishte

20 foto vintage të Jackie Kennedy, ditën që do ishte

20 foto vintage të Jackie Kennedy, ditën që do ishte

20 foto vintage të Jackie Kennedy, ditën që do ishte

20 foto vintage të Jackie Kennedy, ditën që do ishte

20 foto vintage të Jackie Kennedy, ditën që do ishte

20 foto vintage të Jackie Kennedy, ditën që do ishte

20 foto vintage të Jackie Kennedy, ditën që do ishte

20 foto vintage të Jackie Kennedy, ditën që do ishte