Modë

29 modele rrobash plazhi për minimalistët

29 modele rrobash plazhi për minimalistët

Ashtu si veshjet e tjera, edhe trendet e rrobave të banjës ndryshojnë. Disa preferojnë stile disi më të ngarkuara e të tjerë nuk heqin dorë nga stilet kryesisht klasike minimaliste. E rëndësishme është të keni rroba banje të cilat mund t’i vishni jo vetëm një sezon.

Pavarësisht nga stili, rrobat e banjës të stilit minimalist tërheqin gjithmonë vëmendjen për shkak të ngjyrave më soft, prerjeve të rregullta dhe materiali i plotë. Në foton-cover shihni Liisa Winkler e fotografuar nga Arthur Elgort për trendin e vitit 2000 dhe 20 vjet më vonë duken po aq Fashion sa atëherë.

Për minimalistët dhe ata nuk preferojnë të guxojnë; më poshtë do të gjeni disa modele për këtë verë:

29 modele rrobash plazhi për minimalistët
Ookioh Bocas top and Dead Sea bottom
29 modele rrobash plazhi për minimalistët
Tory Burch Lipsi solid one-piece swimsuit
29 modele rrobash plazhi për minimalistët
Vince x Nu Swim Drip top and mid-rise bottom
29 modele rrobash plazhi për minimalistët
Magda Butrym printed swimsuit
29 modele rrobash plazhi për minimalistët
Everlane square-neck bikini top and bikini bottom
29 modele rrobash plazhi për minimalistët
Tropic of C the C swimsuit
29 modele rrobash plazhi për minimalistët
Jade Swim Muse bikini top and Bare Minimum bikini
29 modele rrobash plazhi për minimalistët
Cos recycled nylon drawstring swimsuit
29 modele rrobash plazhi për minimalistët
Haight vintage bikini
29 modele rrobash plazhi për minimalistët
Matteau Nineties bikini top and high-waist bikini bottoms
29 modele rrobash plazhi për minimalistët
Araks Yui one-piece in black
29 modele rrobash plazhi për minimalistët
Mara Hoffman Abigail ribbed bandeau bikini top and Reva ribbed bikini briefs
29 modele rrobash plazhi për minimalistët
Oseree Lumière high-waisted bikini
29 modele rrobash plazhi për minimalistët
Anemos open-back one-piece swimsuit
29 modele rrobash plazhi për minimalistët
Sir Claude shaped bandeau and bikini brief
29 modele rrobash plazhi për minimalistët
Bottega Veneta light jersey one-piece swimsuit
29 modele rrobash plazhi për minimalistët
Hunza G Maxine Nile one-shoulder ribbed bikini
29 modele rrobash plazhi për minimalistët
Bondi Born Sibella one-shoulder swimsuit
29 modele rrobash plazhi për minimalistët
Fisch Coquillage underwired halterneck bikini top and Flamands bikini briefs
29 modele rrobash plazhi për minimalistët
Eres Mouna triangle bikini top and Malou tie-side bikini briefs
29 modele rrobash plazhi për minimalistët
Myra Swim Rico one-piece in bisque
29 modele rrobash plazhi për minimalistët
Onia Genevieve top and Ashley bottom
29 modele rrobash plazhi për minimalistët
Mikoh Lisbon one-piece
29 modele rrobash plazhi për minimalistët
Melissa Simone Swim Zania thong bikini set
29 modele rrobash plazhi për minimalistët
Aexae cutout one-piece swimsuit
29 modele rrobash plazhi për minimalistët
Dos Swim Isa top and Nova bottom
29 modele rrobash plazhi për minimalistët
H&M high-leg swimsuit
29 modele rrobash plazhi për minimalistët
Basic Swim La Premiere bikini set

*Tiranapost.al.