Modë

4 mënyra për të kombinuar mokasinat këtë vjeshtë-dimër 2022

4 mënyra për të kombinuar mokasinat këtë

Pasi të keni menduar se cilat janë mokasinat në modë për vjeshtë-dimër 2022, është e rëndësishme të keni parasysh se cilat janë pamjet më interesante.

4 mënyra për të kombinuar mokasinat këtë

Një veshje e rafinuar dhe në të njëjtën kohë shumë komode. Mokasinat me aksesorë janë të krijuara për një fustan midi të zi dhe një cantë të kuqe të thurur. Kjo është pamja ideale për t’u kopjuar dhe për t’u veshur dhe ditën dhe natën për një stil të përjetshëm.

4 mënyra për të kombinuar mokasinat këtë

Këmishë e bardhë dhe pantallona të zeza, një veshje klasike me detaje të rafinuara dhe një veshje e krijuar për në zyrë. Një çantë mikro perfeksionon kombinimin street style.

4 mënyra për të kombinuar mokasinat këtë

Blazer i gjatë dhe mokasinat janë gjithçka që dëshironi për t’u dukur bukur në qytet. Një veshje tepër perfekte për këdo që do e shihte.

4 mënyra për të kombinuar mokasinat këtë

Nuk mund të humbisni një look minimalist që kombinon mokasina me shkëlqim me një fund të zi të gjatë dhe një xhaketë ngjyrë kremi. Aksesorët thelbësor për këtë kombinim janë një çantë maxi e zezë dhe syzet drejtëkëndëshe të cilat janë tepër në modë.