Modë

5 mënyra për të veshur pardesynë Trench tani që erdhi pranvera

5 mënyra për të veshur pardesynë Trench tani që erdhi

Është periudha prag pranvere kur pavarësisht rritjes së temperaturave, nuk mund të dalësh pa një pardesy sipër. Pardesyja gjithmonë ka qenë një zgjedhje e vlefshme për ata që duan të duken stil, por edhe më sport, paavrësisht ngjyrës, ku kryesisht më dominante janë në nuancat nude, bezhë apo ngjyrat neutrale.

5 mënyra për të veshur pardesynë Trench tani që erdhi

Pardesyja Trench i pranon të gjitha, nga fustanet klasike poshtë, tek xhinset, një bluzë të lehtë apo të pambuktë. Për pardesyne Trench ia vlen të investosh dhe më poshtë ju tregojmë 5 mënyra se si mund ta vishni, nga stili minimalist '90 tek stili Off-Duty.

5 mënyra për të veshur pardesynë Trench tani që erdhi

5 mënyra për të veshur pardesynë Trench tani që erdhi

1-Trans-seasonal style

5 mënyra për të veshur pardesynë Trench tani që erdhi

2-Tonal dressing

5 mënyra për të veshur pardesynë Trench tani që erdhi

3-’90s minimalism

5 mënyra për të veshur pardesynë Trench tani që erdhi

4-Hi/Lo Mix

5 mënyra për të veshur pardesynë Trench tani që erdhi

5-Off-Duty

5 mënyra për të veshur pardesynë Trench tani që erdhi

*Tiranapost.al.