Modë

7 opsione rroba banjosh për vajzat plus size

7 opsione rroba banjosh për vajzat plus size

Qershori çel nisjen zyrtare të sezonit veror dhe plazhit. Pavarësisht se për disa ka nisur që në maj. Po nëse i ke prenotuar pushimet për në korrik apo gusht, ke kohën e mjaftueshme t`i porositësh online.

Sugjerimet në këtë shkrim u dedikohen vajzave plus size. Meqë ato e kanë edhe pak më të vështirë përshtatjen me bikini apo monokinit e duhura.

Poshtë çdo fotoje gjen edhe linkun për porosi.

Mbi të gjitha janë edhe të lira!

7 opsione rroba banjosh për vajzat plus size

Linku për porosi

7 opsione rroba banjosh për vajzat plus size

Linku për porosi

7 opsione rroba banjosh për vajzat plus size

Linku për porosi

7 opsione rroba banjosh për vajzat plus size

Linku për porosi

7 opsione rroba banjosh për vajzat plus size

Linku për porosi

7 opsione rroba banjosh për vajzat plus size

Linku për porosi

7 opsione rroba banjosh për vajzat plus size

Linku për porosi