Modë

8 sandalet që të duhen për këtë pranverë

8 sandalet që të duhen për këtë pranverë

Jemi zyrtarisht në pranverë dhe moti është nxehur menjëherë. Kështu që të duhen shapka ose sandale që të të marrë ajër këmba, por edhe të dukesh bukur, elegante, me stil.

Përgjithësisht tendencat e modës për këtë pranverë sugjerojnë gurët. I ke apo nuk i ke për zemër, janë në modë.

Disa sugjerime, bashkë me adresat online për porosi, i gjen më poshtë. Hidhja një sy!

8 sandalet që të duhen për këtë pranverë

Linku për porosi

8 sandalet që të duhen për këtë pranverë

Linku për porosi

8 sandalet që të duhen për këtë pranverë

Linku për porosi

8 sandalet që të duhen për këtë pranverë

Linku për porosi

8 sandalet që të duhen për këtë pranverë

Linku për porosi

8 sandalet që të duhen për këtë pranverë

Linku për porosi

8 sandalet që të duhen për këtë pranverë

Linku për porosi

8 sandalet që të duhen për këtë pranverë

Linku për porosi