Modë

8 sugjerime për të zgjedhur çantën që nuk dëmton kurrizin

8 sugjerime për të zgjedhur çantën që nuk dëmton

Meqë po i rikthehemi normalitetit dhe blerjeve gjithashtu, ja ç`duhet të dish për të zgjedhur çantën e duhur.

Gjej një çantë që rri ngjitur pas trupit tënd

8 sugjerime për të zgjedhur çantën që nuk dëmton

Shmang blerjen e çantave që të duhet t`i mbash në dorë

8 sugjerime për të zgjedhur çantën që nuk dëmton

Kushtoji kujdes peshës së çantës dhe zinxhirëve e aksesorëve shtesë që ka

8 sugjerime për të zgjedhur çantën që nuk dëmton

Rri larg atyre me zinxhirë, se pavarësisht modës apo stilit, nuk janë komode

8 sugjerime për të zgjedhur çantën që nuk dëmton

Provoje para pasqyrës siç provon çdo veshje

8 sugjerime për të zgjedhur çantën që nuk dëmton

Zgjidh modele small

8 sugjerime për të zgjedhur çantën që nuk dëmton

Zgjidh çanta të mirëstrukturuara dhe me bazament

8 sugjerime për të zgjedhur çantën që nuk dëmton

Zgjidh rripa të trashë

*Burimi Bright Side