Modë

A është kjo Demi Moore më?

A është kjo Demi Moore më?

Lëkura perfekte, këmbët e gjata dhe mollëzat e konturuara e kanë identifikuar Demi Moore si një nga gratë më të bukura.

Përveç roleve të shumta dhe të ndryshme, look-u i saj ka spikatur gjithnjë për elegancë dhe sharm. Por a është kjo Demi Moore më?

A është kjo Demi Moore më?

Pikëpyetjet janë ngritur pasi Demi Moore ka sfiluar për “Fendi” dhe “Kim Jones” ku është shfaqur disi e transformuar, me buzë më të fryra dhe mollëza edhe më të theksuara.

A është kjo Demi Moore më?

Pamja e saj është komentuar shumë dhe disa prej komentuesve shkruajnë se Moore “nuk njihet më” me pamjen e saj të re.

Disa prej komenteve:

“Mendova se Demi ishte Courteney Cox”

“Demi Moor? Sa trishtuese...”

“Demi Moore nuk njohet! O Zot”