Modë

Aktore dhe princesha që e veshin të njëjtin fustan më shumë se një herë

Aktore dhe princesha që e veshin të njëjtin fustan më

Për shumicën e njerëzve, veshja e të njëjtit fustan apo veshje nuk është asgjë e pazakontë. Megjithatë, standarde të tjera vlejnë për të famshmit. Edhe pse shumica prej tyre përpiqen të qëndrojnë larg nga shfaqja e të njëjtit look dy herë, të tjerët janë krejtësisht të rehat, duke i riveshur veshjet.

Kate Middleton është kampione e veshjes dhe riveshjes së rrobave.

Kuptohet nga William sa kohë ka kaluar nga hera e parë, në të dytën.

Aktore dhe princesha që e veshin të njëjtin fustan më

Meghan Markle

Aktore dhe princesha që e veshin të njëjtin fustan më

Mindy Kaling

Aktore dhe princesha që e veshin të njëjtin fustan më

Aktore dhe princesha që e veshin të njëjtin fustan më

Geri Halliwell

Aktore dhe princesha që e veshin të njëjtin fustan më