Modë

BAFTA, një tjetër event arti për të mbajtur shënime mode

BAFTA, një tjetër event arti për të mbajtur shënime

Nga fustanet e bukura me korse me shumë volum deri te mëngë të fryra, fustane me kapuç dhe madje edhe një palë pantallona të shkurtra të vogla. Këto janë elementë e detaje nga të veshurat më bukur në BAFTA Awards.

Një tjetër event arti, për të mbajtur shënime mode.

Royal Hall shkëlqeu dhe!

Daisy Edgar-Jones në Gucci

BAFTA, një tjetër event arti për të mbajtur shënime

Taylor Russell në Loewe

BAFTA, një tjetër event arti për të mbajtur shënime

Phoebe Dynevor në Louis Vuitton

BAFTA, një tjetër event arti për të mbajtur shënime

Naomi Campbell në Chanel

BAFTA, një tjetër event arti për të mbajtur shënime

Carey Mulligan në Dior

BAFTA, një tjetër event arti për të mbajtur shënime

Florence Pugh në Harris Reed

BAFTA, një tjetër event arti për të mbajtur shënime

Emma Stone në Louis Vuitton

BAFTA, një tjetër event arti për të mbajtur shënime

Emma Corrin në Miu Miu

BAFTA, një tjetër event arti për të mbajtur shënime

Sheila Atim në Gucci

BAFTA, një tjetër event arti për të mbajtur shënime

Lily Collins në Tamara Ralph

BAFTA, një tjetër event arti për të mbajtur shënime