Modë

Bikinit me thurje hyjnë sërish në modë

Bikinit me thurje hyjnë sërish në modë

Mund të mos jenë shumë komode në temperaturat e larta të Korrikut dhe Gushtit, por kanë hyrë sërish në modë.

Markat si Gimaguas, Paloma Wool, Simon Miller, Frankies Bikinis, Danielle Guizio, Victor Glemaud kanë stilet më të lezetshme që të bindin se po, kjo është tendenca e verës 2021.

Me shirita, me gurë, me guaska e me ngjyra. Mjafton të jenë të thurura. Disa modele i gjen këtu bashkë me linkun përkatës për porosi.

Bikinit me thurje hyjnë sërish në modë

Linku për porosi

Bikinit me thurje hyjnë sërish në modë

Linku për porosi

Bikinit me thurje hyjnë sërish në modë

Linku për porosi

Bikinit me thurje hyjnë sërish në modë

Linku për porosi

*Artikulli i Cosmopolitan u përshtat në shqip nga Tiranapost.al