Modë

Blazer, minifustani që nuk duhet t’i mungojë gardërobës tuaj këtë pranverë

Blazer, minifustani që nuk duhet t’i mungojë

Blazeri është aleati i shkëlqyer për çdo lloj veshjeje: elegante dhe shik ose sportive dhe komode. Është me të vërtetë një domosdoshmëri për çdo sezon. Këtë pranverë mund të vishet në mënyrë sensuale dhe shik si minifustan.

Blazer, minifustani që nuk duhet t’i mungojë

Blazer, minifustani që nuk duhet t’i mungojë

E krijuar fillimisht si një veshje mashkullore, por që shpejt u bë pjesë e të gjitha gardërobave, xhaketa është një veshje që të gjithë duhet të kenë në gardërobë.

Blazer, minifustani që nuk duhet t’i mungojë

Blazer, minifustani që nuk duhet t’i mungojë

Diçka që na mëson moda është se duhet të veshim gjëra që na bën të ndihemi mirë. Blazeri si në versionin e mini-fustanit ashtu edhe në versionin e xhaketës së thjeshtë është një nga ato veshje që mund t'i përshtatet nevojave tona të stilit.

Blazer, minifustani që nuk duhet t’i mungojë
Nuk ka nevojë të kesh frikë nga guximi, apo nga testimi i veshjeve dhe stileve të reja. Moda nuk pranon paragjykime, ajo është si arti: e lirë. Duhet të ndihesh i lirë të provosh sa më shumë, të qepësh një trend dhe pse jo edhe ta personalizosh.