Modë

Burra dhe gra, të veshurit më bukur në Grammy Awards

Burra dhe gra, të veshurit më bukur në Grammy Awards

Dje u mbajt edicioni i 65-të i çmimeve Grammy në Los Angeles. Si në çdo event të tillë sytë e të gjithëve janë mbi veshjet që parakaluan në tapetin e kuq.

Kush u vesh më bukur? Idetë shërbejnë për pranverën, verën dhe dasmat që janë përpara.

Cardi B dhe Offset

Burra dhe gra, të veshurit më bukur në Grammy Awards

Doja Cat

Burra dhe gra, të veshurit më bukur në Grammy Awards

JoJo

Burra dhe gra, të veshurit më bukur në Grammy Awards

Anitta

Burra dhe gra, të veshurit më bukur në Grammy Awards

Bebe Rexha

Burra dhe gra, të veshurit më bukur në Grammy Awards

Maneskin

Burra dhe gra, të veshurit më bukur në Grammy Awards

Shania Twain

Burra dhe gra, të veshurit më bukur në Grammy Awards

Harry Styles

Burra dhe gra, të veshurit më bukur në Grammy Awards

DJ Khaled

Burra dhe gra, të veshurit më bukur në Grammy Awards

Pharrell Williams

Burra dhe gra, të veshurit më bukur në Grammy Awards

Taylor Swift

Burra dhe gra, të veshurit më bukur në Grammy Awards