Modë

Cilat janë 15 të veshurat më bukur në Festivalin e Kanës?

Cilat janë 15 të veshurat më bukur në Festivalin e

E konsideruar si një nga ngjarjet më magjepsëse dhe vezulluese të kinemasë, Festivali i Filmit në Kanë ka nisur që në 14 maj. Ky vit nuk bën përjashtim, me paraqitjet e shumta të yjeve që do të mbeten në kujtesën tonë për mjaft kohë.

Cilat janë të veshurat më bukur në dy ditët e para?

Më poshtë i gjen të listuara nga vendi i 15-të tek i pari.

Cilat janë 15 të veshurat më bukur në Festivalin e

Cilat janë 15 të veshurat më bukur në Festivalin e

Cilat janë 15 të veshurat më bukur në Festivalin e

Cilat janë 15 të veshurat më bukur në Festivalin e

Cilat janë 15 të veshurat më bukur në Festivalin e

Cilat janë 15 të veshurat më bukur në Festivalin e

Cilat janë 15 të veshurat më bukur në Festivalin e

Cilat janë 15 të veshurat më bukur në Festivalin e

Cilat janë 15 të veshurat më bukur në Festivalin e

Cilat janë 15 të veshurat më bukur në Festivalin e

Cilat janë 15 të veshurat më bukur në Festivalin e

Cilat janë 15 të veshurat më bukur në Festivalin e

Cilat janë 15 të veshurat më bukur në Festivalin e

Cilat janë 15 të veshurat më bukur në Festivalin e

Cilat janë 15 të veshurat më bukur në Festivalin e

Tiranapost.al