Modë

Cili ishte ndryshimi në kodin e veshjes për të ftuarit e kurorëzimit të Mbretit Charles

Cili ishte ndryshimi në kodin e veshjes për të ftuarit e

Zgjedhja e veshjes së duhur për t'u veshur në çdo ngjarje mbretërore është me rëndësi të madhe. Imagjino pastaj kur bëhet fjalë për kurorëzimin e një mbreti.

Kësaj radhe kodi i veshjes nuk kërkonte ata fustanët madhështor, tipik mbretërorë, por veshje me të relaksuara dhe komode.

Më poshtë janë fotot e disa prej të ftuarve mes tyre aktorë, por edhe politikanë apo gra politikanësh.

Cili ishte ndryshimi në kodin e veshjes për të ftuarit e

Cili ishte ndryshimi në kodin e veshjes për të ftuarit e

Cili ishte ndryshimi në kodin e veshjes për të ftuarit e

Cili ishte ndryshimi në kodin e veshjes për të ftuarit e

Cili ishte ndryshimi në kodin e veshjes për të ftuarit e

Cili ishte ndryshimi në kodin e veshjes për të ftuarit e

Cili ishte ndryshimi në kodin e veshjes për të ftuarit e