Modë

Dior, Prada dhe Fendi! 13 çantat më ikonike që u kanë rezistuar edhe në çmim 30 viteve

Dior, Prada dhe Fendi! 13 çantat më ikonike që u kanë

Një nga faktorët më të rëndësishëm kur vjen puna tek moda është investimi në veshje apo aksesorë të cilat mund t’u rezistojnë kohës dhe trendeve të reja. Vogue ka përzgjedhur 13 çanta të cilat nuk e kanë humbur shkëlqimin edhe pse kanë dalë në treg 3 dekada, apo 30 vjet më parë.

Shumë prej tyre duket se përshtaten edhe me kalimin e viteve. Nga marka Prada tek Fendi, shihni 13 çantat më ikonike të 30 dekadave që dhe mund ti blini...nëse mundeni!

1-Prada large Vela nylon backpack, 1,250$

Dior, Prada dhe Fendi! 13 çantat më ikonike që u kanë

2-Fendi large pink leather baguette bag 3,190$

Dior, Prada dhe Fendi! 13 çantat më ikonike që u kanë

3-Dior saddle calfskin bag 3,350$

Dior, Prada dhe Fendi! 13 çantat më ikonike që u kanë

4-Gucci Zumi strawberry-print tote, 4,500

Dior, Prada dhe Fendi! 13 çantat më ikonike që u kanë

5-Chanel 2.55 handbag, 6,000$

Dior, Prada dhe Fendi! 13 çantat më ikonike që u kanë

6-Chloé Aby small day shoulder bag, 2,290$

Dior, Prada dhe Fendi! 13 çantat më ikonike që u kanë

7-Hermès 24/24-35 bag, 9,300$

Dior, Prada dhe Fendi! 13 çantat më ikonike që u kanë

8-Dior cherry red Lady Dior medium bag, 4,450$

Dior, Prada dhe Fendi! 13 çantat më ikonike që u kanë

9-Loewe Hammock floral hobo bag, 2,150

Dior, Prada dhe Fendi! 13 çantat më ikonike që u kanë

10-Balenciaga Classic City AJ satchel bag, 2,190$

 

 

 

Dior, Prada dhe Fendi! 13 çantat më ikonike që u kanë

11-Louis Vuitton Speedy Bandoulière 30, 1,510$

Dior, Prada dhe Fendi! 13 çantat më ikonike që u kanë

12-Bottega Veneta Padded Cassette bag, 2,800

Dior, Prada dhe Fendi! 13 çantat më ikonike që u kanë

13-Balenciaga Everyday logo tote, 995$

Dior, Prada dhe Fendi! 13 çantat më ikonike që u kanë

*Vogue/ Tiranapost.al.