Modë

E kuqja do të jetë për gjatë

E kuqja do të jetë për gjatë

E kuqja nuk del kurrë nga moda për dalje darkash romantike, por jo vetëm kaq.

E kuqja do të jetë për gjatë

E kuqja do të jetë për gjatë

E kuqja do të jetë për gjatë

E kuqja do të jetë për gjatë

E kuqja do të jetë për gjatë

E kuqja do të jetë për gjatë

E kuqja do të jetë për gjatë

E kuqja do të jetë për gjatë

E kuqja do të jetë për gjatë

E kuqja do të jetë për gjatë

E kuqja do të jetë për gjatë

E kuqja do të jetë për gjatë

E kuqja do të jetë për gjatë

E kuqja do të jetë për gjatë

E kuqja do të jetë për gjatë

E kuqja do të jetë për gjatë

E kuqja do të jetë për gjatë

E kuqja do të jetë edhe për punë, dalje casual, sport, kapelë, apo edhe rroba banje. Tendencës iu vu vula edhe në sflilata.

E kuqja do të jetë për gjatë

E kuqja do të jetë për gjatë

E kuqja do të jetë për gjatë

E kuqja do të jetë për gjatë

E kuqja do të jetë për gjatë

E kuqja do të jetë për gjatë

E kuqja do të jetë për gjatë

E kuqja do të jetë për gjatë

Megjithatë vajzat e famshme, prej disa javësh në evente të ndryshme dhe tapete të kuq, kanë zgjedhur të kuqen.

Kjo ngjyrë duket se ka dominuar edhe krijimet e stilistëve dhe parakalimet në pasarela.


"E kuqja do të jetë për gjatë", kështu shkruan Netaporter në videot shkëputur nga sfilatat.