Modë

E kuqja protagoniste e ditës dhe natës, edhe në këmbë

E kuqja protagoniste e ditës dhe natës, edhe në këmbë

Asnjëherë si sezonet e fundit, e kuqja është protagoniste e daljeve të ditës dhe të mbrëmjes. Edhe në këmbë.

Getat janë rikthyer për të mbështjellë këmbët e për t'u mbrojtur nga i ftohti, por kanë më shumë funksion se kaq. E kuqja është trendi i sezonit.

E kuqja protagoniste e ditës dhe natës, edhe në këmbë

Të guximshme, femërore dhe shumë chic, getat e kuqe kombinohen me të zezën, palltot oversize, por pse jo edhe me të kuqen.

E kuqja protagoniste e ditës dhe natës, edhe në këmbë

Në foto set fotosh mund të frymëzohesh për t`u kombinuar si vajzat me stil.

E kuqja protagoniste e ditës dhe natës, edhe në këmbë

E kuqja protagoniste e ditës dhe natës, edhe në këmbë

E kuqja protagoniste e ditës dhe natës, edhe në këmbë

E kuqja protagoniste e ditës dhe natës, edhe në këmbë

E kuqja protagoniste e ditës dhe natës, edhe në këmbë

E kuqja protagoniste e ditës dhe natës, edhe në këmbë

E kuqja protagoniste e ditës dhe natës, edhe në këmbë

Tiranapost.al