Modë

Fotot nga sezoni i ri i Emily in Paris premtojnë një gjë: Stilin në veshje

Fotot nga sezoni i ri i Emily in Paris premtojnë një gjë: Stilin

Edhe njëherë Emily in Paris do të dhurojë spektakël veshjesh. Sezoni i tretë ka nisur xhirimet dhe “Who Wear What” ka publikuar disa foto. Jo vetëm të Emily, por edhe të aktorëve të tjerë. Nuk zbulohet asnjë skenë. Nuk kuptohet asgjë veç veshjeve.

Nga këmisha krah fluture, tek ngjyrat e ndezura, çorapet e gjata dhe me printe, puplat, apo edhe kostumet e burrave.

Një ide, derisa të fillojë filmi.

Fotot nga sezoni i ri i Emily in Paris premtojnë një gjë: Stilin

Fotot nga sezoni i ri i Emily in Paris premtojnë një gjë: Stilin

Fotot nga sezoni i ri i Emily in Paris premtojnë një gjë: Stilin

Fotot nga sezoni i ri i Emily in Paris premtojnë një gjë: Stilin

Tiranapost.al