Modë

Grevat nuk e zbehën shkëlqimin e yjeve në tapetin e kuq venecian

Grevat nuk e zbehën shkëlqimin e yjeve në tapetin e kuq venecian

Çdo gusht, yjet zbresin në Venecian e famshme për festivalin vjetor të filmit.

Së bashku me premierat e spikatura të projekteve kinematografike të shumëpritura, shtohet edhe tapeti i kuq venecian. Ai i Venecias është një nga tapetët që ka parë më shumë modë se çdo tapet tjetër.

Gjërat janë pa më dryshe këtë vit për shkak të grevës së vazhdueshme SAG-AFTRA e cila nuk i lejon anëtarët të angazhohen në asnjë aktivitet promovues për filmat e tyre. Po askush s`e ndal fuqinë e modës. Veshjet e tapetit të kuq flasin vetë.

Disa do të të duken të çuditshme, të tjerat mahnitëse. Të gjitha do të përcaktojnë trendet dhe elegancën.

Sofia Coppola

Grevat nuk e zbehën shkëlqimin e yjeve në tapetin e kuq venecian

Cailee Spaeny

Grevat nuk e zbehën shkëlqimin e yjeve në tapetin e kuq venecian

Priscilla Presley

Grevat nuk e zbehën shkëlqimin e yjeve në tapetin e kuq venecian

Sydney Sweeney

Grevat nuk e zbehën shkëlqimin e yjeve në tapetin e kuq venecian

Kerry Washington, Jessica Chastain dhe Benicio Del Toro

Grevat nuk e zbehën shkëlqimin e yjeve në tapetin e kuq venecian

Sadie Sink

Grevat nuk e zbehën shkëlqimin e yjeve në tapetin e kuq venecian

Maude Apatow

Grevat nuk e zbehën shkëlqimin e yjeve në tapetin e kuq venecian

Barbara Palvin

Grevat nuk e zbehën shkëlqimin e yjeve në tapetin e kuq venecian

Lili Reinhart

Grevat nuk e zbehën shkëlqimin e yjeve në tapetin e kuq venecian

Sandra Milo

Grevat nuk e zbehën shkëlqimin e yjeve në tapetin e kuq venecian

Sveva Alviti

Grevat nuk e zbehën shkëlqimin e yjeve në tapetin e kuq venecian

Sydney Sweeney

Grevat nuk e zbehën shkëlqimin e yjeve në tapetin e kuq venecian

Emma Corin

Grevat nuk e zbehën shkëlqimin e yjeve në tapetin e kuq venecian

Rita Ora

Grevat nuk e zbehën shkëlqimin e yjeve në tapetin e kuq venecian

Paul Anderson dhe Milla Jovovich

Grevat nuk e zbehën shkëlqimin e yjeve në tapetin e kuq venecian

Dominique Fishback

Grevat nuk e zbehën shkëlqimin e yjeve në tapetin e kuq venecian

Adriana Lima

Grevat nuk e zbehën shkëlqimin e yjeve në tapetin e kuq venecian

Kate Beckinsale

Grevat nuk e zbehën shkëlqimin e yjeve në tapetin e kuq venecian

Camila Mendes

Grevat nuk e zbehën shkëlqimin e yjeve në tapetin e kuq venecian

Maude Apatow

Grevat nuk e zbehën shkëlqimin e yjeve në tapetin e kuq venecian

Isabelle Huppert

Grevat nuk e zbehën shkëlqimin e yjeve në tapetin e kuq venecian

Carla Bruni

Grevat nuk e zbehën shkëlqimin e yjeve në tapetin e kuq venecian

Adriana Lima

Grevat nuk e zbehën shkëlqimin e yjeve në tapetin e kuq venecian

Barbara Palvin

Grevat nuk e zbehën shkëlqimin e yjeve në tapetin e kuq venecian

Rose Bertram

Grevat nuk e zbehën shkëlqimin e yjeve në tapetin e kuq venecian

Beatrice Vendramin

Grevat nuk e zbehën shkëlqimin e yjeve në tapetin e kuq venecian

Cassanda Cano

Grevat nuk e zbehën shkëlqimin e yjeve në tapetin e kuq venecian

Eugenia Silva

Grevat nuk e zbehën shkëlqimin e yjeve në tapetin e kuq venecian

Mariacarla Boscono

Grevat nuk e zbehën shkëlqimin e yjeve në tapetin e kuq venecian

Amal dhe George Clooney

Grevat nuk e zbehën shkëlqimin e yjeve në tapetin e kuq venecian

Në Venecia ndodhet edhe Raoul Bova bashkë me partneren që po shijojnë shëtitjet veneciane dhe eventet e artit dhe modës.

Grevat nuk e zbehën shkëlqimin e yjeve në tapetin e kuq venecian

Grevat nuk e zbehën shkëlqimin e yjeve në tapetin e kuq venecian

Tiranapost.al