Modë

Kendall Jenner tërheq vëmendjen në Paris me 5 veshjet e saj

Kendall Jenner tërheq vëmendjen në Paris me 5 veshjet e saj

Kendall Jenner ka tërhequr vëmendjen në Paris. Për shfaqjen Jacquemus në fillim të kësaj jave, supermodelja përqafoi një gamë veshjesh dhe ngjyrash nga marka si Bottega Veneta, Stagni Studio dhe Maison Alaia.

Ja disa nga paraqitjet e Kendall Jenner në Paris:

Kendall Jenner tërheq vëmendjen në Paris me 5 veshjet e saj

Kendall Jenner tërheq vëmendjen në Paris me 5 veshjet e saj

Kendall Jenner tërheq vëmendjen në Paris me 5 veshjet e saj

Kendall Jenner tërheq vëmendjen në Paris me 5 veshjet e saj

Kendall Jenner tërheq vëmendjen në Paris me 5 veshjet e saj

Tiranapost.al