Modë

Këto 5 modele sandalesh do t'i shihni kudo gjatë verës

Këto 5 modele sandalesh do t'i shihni kudo gjatë verës
Temperaturat vijnë në rritje dhe shumë shpejt të gjitha ne do të vihemi në kërkim të sandaleve perfekte.

Ky artikull do t’ju vijë në ndihmë që të gjeni sandalet e përkryera pa u lodhur shumë duke kërkuar në internet, pasi 5 modelet që do të gjeni më poshtë janë trendi i padiskutueshëm i kësaj vere dhe me siguri do t’i shihni shpesh.

1. Sandale me platformë

Këto 5 modele sandalesh do t'i shihni kudo gjatë verës

Këto 5 modele sandalesh do t'i shihni kudo gjatë verës

Këto 5 modele sandalesh do t'i shihni kudo gjatë verës

2. Sandalet e Peshkatarit

Këto 5 modele sandalesh do t'i shihni kudo gjatë verës

Këto 5 modele sandalesh do t'i shihni kudo gjatë verës

3. Shapkat

Këto 5 modele sandalesh do t'i shihni kudo gjatë verës

Këto 5 modele sandalesh do t'i shihni kudo gjatë verës

Këto 5 modele sandalesh do t'i shihni kudo gjatë verës

Këto 5 modele sandalesh do t'i shihni kudo gjatë verës

4. Sandale me takë të vogël

Këto 5 modele sandalesh do t'i shihni kudo gjatë verës

Këto 5 modele sandalesh do t'i shihni kudo gjatë verës

Këto 5 modele sandalesh do t'i shihni kudo gjatë verës

Këto 5 modele sandalesh do t'i shihni kudo gjatë verës

Këto 5 modele sandalesh do t'i shihni kudo gjatë verës

5. Shapka me gisht me pak platformë

Këto 5 modele sandalesh do t'i shihni kudo gjatë verës

Këto 5 modele sandalesh do t'i shihni kudo gjatë verës

Këto 5 modele sandalesh do t'i shihni kudo gjatë verës

Tiranapost.al